Warning: Undefined array key 0 in /data01/virt84364/domeenid/www.viimsikeskus.ee/htdocs/wp-content/themes/viimsikeskus/functions.php on line 385
04.05.2017

Delicato üllatab uue menüüga

Juba aastaid viimsilasi oma hõrgutistega võlunud kohvik Delicato üllatab sel kevadel kliente maitsvate uudistega – nende köögis toimetab alates märtsikuust peakokana Alexander Ott ning menüü on täienenud põnevate maitseelamustega. Juba lapsepõlves kokkamispisiku külge saanud Alexander tunnistab, et kuigi Delicatos on palju uut, siis kõige olulisemaks on olnud ning jääb alati kvaliteet ja maitseelamus.

Alexander, kuidas sai alguse sinu kulinaarne teekond?

Minu huvi toidumaailma vastu tekkis juba siis, kui olin umbes 5-6-aastane ning jälgisin oma vanaema küpsetamas ja süüa tegemas. Tema köögis toimetamine ning valminud roogade lõhnad on mul senini mälusse talletunud. Sealt saigi minu huvi alguse ning jäi püsima.
Kodus üllatasin tihti külalisi enda tehtud roogadega, lapsena oli kujutlusvõime ja tahe suur ning mind innustati alati köögis katsetama. Ja ühel hetkel läksingi kokandust õppima.

Milliseid toitusid sulle eelkõige valmistada meeldib?

Kindlat lemmikut ei olegi, kuna igast toorainest saab valmistada midagi uut ja huvitavat.

Kuidas valmis Delicato uus menüü?

Menüü valmis paari päevaga ning suurem osa roogasid on valitud Delicatos olemasolevates toorainete järgi. Osa tooraineid on pärit Eesti väiketootjatelt ning teine osa Itaaliast, need suunad kajastuvad ka menüüs leiduvates toitudes.
Oluline on värskus – kõik toidud valmistatakse värskest toorainest, need on kerged ja tervislikud.

Mida Delicato uuest menüüst leida võib?

Oleme teinud menüü varieeruvaks, pakkudes klientidele nii klassikuid kui ka põnevamaid valikuid.
Tööpäeviti on menüüs alati päevasupp ja -pearoog, aga need, kellel rohkem aega, saavad nautida midagi maitsvat meie uuest menüüst – näiteks värskeid salateid, aga ka risottosid ja pastaroogasid.

Milline on su enda lemmikroog uuest menüüst?
Kindlat lemmikut polegi, sõltub tujust, ilmast ja paljust muust.